Om os

Arrangør og vandreguide – Dorte Lemvigh

Med mig som din vandreguide får du over 40 års erfaring med arbejdet med mennesker som fysioterapeut, leder og facilitator. Jeg har en stor erfaring med vandring og har vandret i den østgrønlandske natur, gået 800 km alene på Caminoen i Nordspanien, gået på Mallorca og Korsika. Dertil rejst som rejseguide i Norditalien og har afholdt yoga- og vandreture i Danmark.

Jeg er empatisk og sætter en stor ære i, at du føler dig godt tilpas i gruppen og hjælper dig til at opnå en højere grad af ro, fordybelse og livsglæde. Vi vandrer i naturen og bruger alle vore sanser og mærker naturens kraft. Udover vandringen, som også kan foregå i stilhed med gående meditation, får du en dybere indsigt i lokalområdets historie, kultur, flora og fauna.

Jeg tror på, at mennesker er skabt til at være i naturen og næres af de sanseindtryk, som naturen deler så generøst ud af. I en verden med effektivitet, forandringsprocesser og for mange en stor del af tiden brugt ved en skærm, er der behov for at kunne trække sig tilbage og være i nuet, få tankerne på hold og være i et nærende fællesskab.

Med mig som vandreguide kan du regne med ordentlighed, rummelighed, empati og livsglæde. Udover, at jeg elsker at bevæge mig i naturen, holder jeg også af at synge og danse.

Gæstelærer i yoga – Kirsten K. Gadegaard

Certificeret Iyengar® yogalærer
Kranio Sakral terapeut
Underviser i Kriya yogameditation
Ejer af yogavejen.dk

Om yogaundervisningen
Undervisningen er for alle og vi kommer med den krop og det sind, der er vores. I Iyengar-yogaen ligger det implicit, at der er mange måder at hjælpe dem, der kommer med udfordringer. Vi bruger yoga-props, når der er behov. Kom stor som lille, rund som smal, ung som gammel, atlet som rusten. Det er mangfoldigheden, der er sjov. Jeg finder et leje, der passer den enkelte gruppe, hvor alle vil føle sig tilpas udfordret. Vi chanter (synger en yogasang), praktiserer yoga og slutter med ro.